Tehnologia LASER EPILDREAM

EPILAREA LASER CU TEHNOLOGIA EPILDREAM HIGH POWER - 3 LUNGIMI DE UNDĂ

Epilarea LASER este o procedură estetico-medicală, progresivă și permanentă, care vizează firele de păr terminale.

În cadrul salonului FlashBeauty procedura de epilare se realizează cu Echipamentul LASER EPILDREAM HIGH POWER ce funcționează după principiul fototermolizei.

Fototermoliza selectivă este mecanismul de acțiune, descris de R.R.Anderson și J.A.Perrish în 1983 care are loc în țesutul uman ca rezultat al absorbției diferite a luminii LASER la diferite lungimi de undă. Procesul de selectivitate se datorează prezenței cromoforilor din piele, care se încălzesc diferit, absorbind un anumit spectru al luminii. Odată selectat cromoforul țintă, în cazul fotoepilării melanina din firele de păr, aparatul livrează o cantitate specifică de energie cu scopul de a încălzi suficient de tare rădacina firului de păr. Această energie termică va fi  transferată către zona de germinare a firelor de păr, fiind capabilă să o distrugă, astfel încât aceasta să nu mai producă niciodată fire noi de păr.

EPILDREAM HIGH POWER - VITEZĂ, SIGURANȚĂ ȘI PERFORMANȚĂ FĂRĂ PRECEDENT

Echipamentul folosește cea mai avansată tehnologie de laser diodă ce emite simultan 3 lungimi de undă, 760 – 808 – 1064 Nm, care sunt absorbite într-un mod hiperselectiv de către melanina din firul de păr.

Absorbția luminii LASER la aceste lungimi de undă extrem de precise permite acumularea mare de energie la nivelul firelor de păr, fără a deteriora țesutul înconjurător.  

Epilarea definitivă cu LASER produce o reducere progresivă și permanentă a părului nedorit de pe diferite zone ale corpului. Este eficient și sigur pentru față și corp, pentru toate fototipurile pielii, pentru firele de păr aflate în faza ANAGENĂ, faza activă de creștere, cu excepția firelor de păr cărunte (adică lipsite de pigment), sau roșcate (ce conțin feomelanina – pigment care reflectă, nu absoarbe lumina laser).

Diferența între lumina LASER și lumina emisă de IPL constă în faptul că lumina LASER este:

  • Unidirecțională – foarte precisă
  • Monocromatică – interacționează cu o singură bandă spectrală
  • Coerentă – se propagă pe distanțe mari cu o divergență mică
  • De mare intensitate – energie luminoasă extrem de puternică

Echipamentul laser de ultimă generație folosit în cadrul salonului, cumulat cu experiența și formarea profesională de peste 14 ani în epilare definitivă, vă oferă dvs. siguranță și confort maxim. Un tratament complet și corect de epilare definitivă necesită și produse dedicate. Veți găsi în cadrul salonului FlashBeauty o gamă de produse special concepute pentru tratamente Laser, atât pentru salon cât și pentru îngrijirea acasă.

 

FLASHBEAUTY - FRUMUSEȚEA TA E ÎN MÂINI BUNE!