1.    Tratament Octoline Basic: un rasfat pentru pielea dumneavoastra, infuzie de oxigen hiperbaric si ultrasunete cu serumuri dedicate bogate in acid hialuronic de masă moleculară mică, peptide “mătase” (18 amino acizi), factori de creștere epidermali (EGF), complex de vegetale și minerale pentru hidratare profunda, luminozitate si rejuvenarea tenului.

 

2.    Tratament Octoline Deep: o infuzie de oxigen hiperbaric, ultrasunete si iontoforeza cu serumuri dedicate bogate in acid hialuronic de masă moleculară mică, peptide “mătase” (18 amino acizi), factori de creștere epidermali (EGF), complex de vegetale și minerale pentru hidratare profunda, luminozitate si rejuvenarea tenului.

 

3.    Tratament Octoline Full-Extra: o infuzie de oxigen hiperbaric, ultrasunete si iontoforeza cu serumuri dedicate si o masca post tratament CLINICCARE™ bogata acid hialuronic de masă moleculară mică, factori de creştere epidermali, peptide, minerale, extracte naturale şi vitamine nano-încapsulate pentru un ten proaspăt, echilibrat şi radiant.

 

 Nota:

Toate tratamentele faciale includ curatare, pelling, tonifiere si hidratare cu produse cosmetice profesionale marca CLINICCARE™ Suedia.